ifor williams eventa
1 okt 2024

Ifor Williams och Holmgrens Fritid i nytt samarbete

Från och med 1 oktober 2024 är Holmgrens Fritid återförsäljare av Ifor Williams. Ett kvalitetsmärke för släpvagnar inom hästtransport.

Vi är glada att kunna meddela att vi från och med 1 oktober 2024 börjar sälja Ifor Williams släpvagnar för säkra och stabila hästtransporter.

Med fokus på hästens säkerhet och komfort har Ifor Williams designat hästtransporter sedan 1960-talet. Ifor Williams hästtransporter är byggda av robusta material, utrustade med smarta funktioner och standardutrustning över det vanliga.

image0itb.png
Hans Nordén, Ifor Williams Sverige (tv) och Mats Johansson, VD Holmgrens Fritid (th)

 

Hans Nordén på Ifor Williams Sverige säger att samarbetet med Holmgrens Fritid är en stor gemensam satsning där kopplingen mellan fritid och hästsläp är en logisk koppling för Ifor Williams Sverige. Mats Johansson på Holmgrens Fritid ser fram emot detta samarbete med Ifor Williams och säger att redan idag har Holmgrens Fritid kunder som redan köpt en husvagn eller husbil för att utöva sitt intresse inom hästsport. Att vi nu även kommer kunna erbjuda försäljning och service på hästsläp känns väldigt roligt för våra befintliga och nya kunder.

"Samarbetet med Holmgrens Fritid är en stor gemensam satsning där kopplingen mellan fritid och hästsläp är en logisk koppling för Ifor Williams Sverige"

Ett stort utbud av Ifor Williams hästtransporter kommer finnas tillgängliga på Holmgrens Fritids anläggningar i Värnamo och Västervik. På anläggningarna finns auktoriserad service för Ifor Williams släpvagnar och hästtransporter.

Under Elmia Horse Show i Jönköping 29/10 -3/11 2024 kommer Holmgrens Fritid vara på plats och visa upp Ifor Williams hästtransporter.

4 års fri service*

Hållbarhet, säkerhet, design och prestanda är utgångspunkten när Ifor Williams tillverkar sina släpvagnar och erbjuder hela fyra års fri service* på nya Ifor Williams släpvagnar.

25 års garanti**

Ifor Williams hästtransporter tål tuffa tag – både inifrån och utifrån. Den nya modellserien HBX, är byggd helt utan organiskt material i karossen och det är en av anledningarna till att Ifor Williams lämnar så frikostiga garantier på hästtransporterna. Det som utmärker Ifor Williams produkter är de genomtänkta och smarta funktionerna. Den unika bladfjädringen är standard på alla Ifor Williams hästtransporter och bidrar till både stabilitet och komfort under färd.

*Fri service på Ifor Williams transporter gäller släpvagnar sålda av Trailerimport eller dess auktoriserade återförsäljare i Sverige. Fri service gäller i 48 månader från det datum då transporten ställs i trafik. Erbjudandet innefattar två tillfällen där 1:a servicetillfället ska ske inom 24 månader och 2:a tillfället inom 25-48 månader från leverans. 2:a tillfället rekommenderar vi utförs inför första besiktning. Servicen bokas och utförs på valfri auktoriserad Ifor Williams verkstad. Värdet av tjänsten uppgår till 5440:- (beroende på antalet axlar).  **Fullständiga garantivillkor finns att läsa på https://www.trailerimport.se/garantier/

Kontakta oss

Liknande artiklar Alla artiklar

Holmgrens Fritid i Värnamo flyttar

Vår anläggning i Värnamo ska få ny adress. I början på nästa år flyttar vår verksamhet in till samma lokaler som Holmgrens Bil i Värnamo, på Bredastensvägen 4.
Nyhet

Nya KABE tidningen för dig som älskar camping är här!

Februari utgåvan av KABEs tidning om husbil och husvagnsliv är nu ute. Läs om alla nyheter från KABE 2022.  
Nyhet
18.217.37.129